O podjetju

Naši cilji so jasni. Pot, po kateri tečemo poskrbi, da vsak dan rastemo in hvaležni smo za to.
Želimo združevati funkcionalnost izdelkov z estetiko. Naš cilj so zadovoljne stranke in zadovoljni posamezniki, ki delo opravljajo z užitkom.
Posameznike, ki delajo z veseljem in želijo rasti skupaj z nami, z veseljem sprejmemo medse.

Alprem oprema, 60 let zanesljivosti in kvalitete.

 

Zgodovina

Začetki podjetja segajo v leto 1947, ko so bile vzpostavljene prve obrtne delavnice. Leta 1978 se je podjetje preselilo v prostore, kjer se nahaja dandanes. V letu 1985 je zaposlovalo 400 ljudi in postalo vodilno na področju trgovinske opreme. Leta 1997 je prišlo do prestrukturiranja in iz enega podjetja se je rodilo več manjših, uspešnih podjetij. Kljub težkim časom, se je podjetje uspelo obdržati na trgu in postalo je sinonim za kvaliteto, ki združuje izkušnje z inovacijami.

 

Povpraševanje

  Ime in priimek*

  Podjetje

  E-poštni naslov*

  Zanima nas

  Opozorilo:
  S klikom na gumb “pošlji” se strinjate s hrambo vaših podatkov v naši podatkovni bazi in komuniciranje prek navedenega kontakta. Podatki so namenjeni izključno komunikaciji z vami glede poslovanja, obveščanja in naročanja naših artiklov ali storitev. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Vsi podatki so hranjeni varno in v skladu z Uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).